Engelen by the Sea

Engelen en de Zee, hoezo?  Wat doen we daarmee?                                                                                         

De zee is een prachtige plek waar je energetisch sterk gereinigd wordt door de zoute zuivere lucht en het zoute zeewater. Engelen communiceren met ons via zuurstofmoleculen, dus dubbel voordeel! Wanneer ik dichtbij zee ben, bijvoorbeeld tijdens een strandwandeling, krijg ik ook vaak nieuwe ideeën en inspiratie, het lijntje met het universum en de engelen is dan veel korter. Kortom: de perfecte plek om iets moois neer te zetten!                                                                                                 

Een Engelen by the Sea ochtend duurt zo ongeveer van 10.00 tot 13.30. Alles draait dan om (stilte)wandelingen, meditatie, Engelenenergie, wat lekkers te eten en te drinken en natuurlijk tijd voor een gesprek over wat jij allemaal ervaart.  

Als je in stilte wandelt, ervaar je je omgeving zo anders en ben je bewuster van je gedachten en wat er zo allemaal binnenkomt. Stukjes wandeling worden afgewisseld met meditatie, bijvoorbeeld in een duinpan, je krijgt dan persoonlijke boodschappen via de engelenkaarten. Een ochtend waar je heerlijk van ontlaadt, oplaadt en ook nog lichamelijk actief bent.

In mei, juni of september plan ik wat van deze ochtenden in, je kunt regelmatig de agenda online bekijken om de planning in de gaten te houden. De fijnste plek voor een ‘Engelen by the sea sessie’, vind ik het strand in Oostkapelle richting Vrouwenpolder, daar is nog veel rust. Vind je dit leuk om met vriendinnen of een familiegroepje te doen, dan hoef je niet op mijn data te wachten, stuur me een bericht, want ik kan ook altijd data op aanvraag inplannen.

De kosten voor deze ochtend zijn €30,-.

Vind mij ook op